Clients from Hell

clients from hellNumele site-ului clientsfromhell.net poate unora va este cunoscut, altora nu, cert este ca dupa ce citesti marturiile unor prestatori de servicii scrise pe acel site iti vine sa te lasi de meserie :).

In cei peste 15 ani de activitate in mediul online am intalnit atat de multe cazuri de „clienti from hell” in Romania, ca uneori si eu ma intreb cum am rezistat si am continuat sa lucrez in acest domeniu. Au fost situatii in care mintea mea nu putea intelege (si nici nu avea suficienta imaginatie) cum unii dintre cei care doreau sa dezvolte ceva online pot functiona intr-un mediu de afaceri care devine de la zi la zi din ce in ce mai performant, in care exista o competitie acerba si in care solutiile inovatoare si digitalizarea trebuie sa fie pe primul plan. Continuă să citești Clients from Hell

Pozitie SERP

Majoritatea clientilor nostri (99% 🙂 ) care doresc sa isi optimizeze site-ul web sau magazinul online pentru a raspunde la cautari in Google nu stiu pe ce pozitie sunt atunci cand ne contacteaza pentru prima data. Nici macar pentru o singura expresie/cuvant cheie de care sunt interesati. Intotdeauna la intrebarea „Pe ce pozitie sunteti acum in SERP?” mi se raspunde fie „Ce este SERP?” fie „Pai eu de unde sa stiu, ca de asta v-am contactat” :).

Continuă să citești Pozitie SERP

Tendinte in Web Design in anul 2017

A fost un an plin pentru noi, cu o serie de proiecte incheiate si livrate la cheie. Pentru ca au fost proiecte variate, cu site-uri in turism, comert online, proiecte culturale etc. a trebuit sa facem un research destul de amanuntit pentru a vedea care sunt tendintele de design actuale pe piata internationala in diverse domenii.

Am observat cateva tendinte generale, in special in zona comertului online, in zona de fashion, accesorii si incaltaminte. Continuă să citești Tendinte in Web Design in anul 2017